Ikke kategoriseret

Ny sået græs og nye fliser lagt ved den nye Vandværks tilbygning.

Billede1379Billede1374Billede1373Så er den nye tilbygning ved vandværket helt færdig. Bestyrelsen har fældet træer rundt omkring og alle grene og dynger af gamle fældede træer og grene er fjernet. På arealet rundt omkring bygningen er der sået nyt græs og fliser er lagt hele vejen rundt omkring bygningen så alt nu ser flot og præsentabel ud.

Inde i bygningen er der i gangen lavet plads til at opbevare målerbrønde og andre materialer der bruges ved ledningsnettet – da disse ting ikke mere må være inde i selve vandværket som tidligere. Der er kommet nye strenge miljøkrav herom og derfor
besluttede bestyrelsen at få opført den nye “Velfærds tilbygning”.

På billederne her kan man se hvordan det hele tager sig ud og alle forbrugere er meget velkomne til at kigge forbi vandværket på Poldervej og ved selvsyn betragte de nye tiltag ved det lokale vandværk i Ø. Brønderslev.

/ sekretær Poul Erik Jensen

Billede1377

Billede1375Billede1371